Rondvaart Utrecht, varen met een boot door grachten van Utrecht, een open sloep of een rondvaartboot.
Rondvaarten, boottochten in Utrecht en omgeving
Feest op het water in Utrecht

Bedrijfsuitjes of bedrijfsfeestjes in Utrecht

Utrecht ligt centraal in het land, deze fantastische Romeinse stad Utrecht is het bezoeken meer dan waard. Uitstekend bereikbaar met de bus of trein en voor de auto zijn er plekken buiten de stad waar men voordelig kan parkeren en dan het laatste stukje de stad in met de tram. Parkeren in het centrum is ook mogelijk, daar gelden wel moderne tarieven. Ook kunt u per touringcar naar Utrecht komen, Rederij Schuttevaer weet ook waar ze de bus kunnen parkeren. 

Geef bijvoorbeeld uw presentatie of houdt uw vergadering in de stad Utrecht en combineer het met een leuk uitje of dinertje langs de grachten van Utrecht.

U kunt aan boord van een rondvaartboot vergaderen of een feestje geven. Het grote voordeel is dat u vaart door een eeuwenoude inspirerende omgeving. Combineer een boottocht met een bezoek aan een museum of aan een bierbrouwerij en het feest is compleet.

Een rondvaartboot huurt u al vanaf 230 euro, u vaart dan een uur door de Utrechtse grachten en indien gewenst wordt er gegidst. Een drankje en een hapje hoort natuurlijk ook bij de mogelijkheden, kijk maar eens op de website van Rederij Schuttevaer wat er allemaal mogelijk is in Utrecht, zij verwijzen u ook graag door naar andere attracties en restaurants in de Domstad.

 

Informatie over bedrijfsuitjes in Utrecht

Rederij Schuttevaer

030-2720111

www.schuttevaer.com

Bij Rederij Schuttevaer kunt u comfortabel varen door Utrecht en zit u droog wanneer er een buitje valt en doen ze de verwarming aan wanneer de buiten temperatuur daar om vraagt. Bij mooi weer gooien wij de dakluiken open en kunnen de ramen ook open.

Reacties

cascadem op 04-09-2019 00:58
fitcultura op 04-09-2019 02:07
vietdallas op 04-09-2019 04:27
air jordan 6 gs 2016 apk vietdallas http://www.vietdallas.com/
escortsun op 08-09-2019 21:47
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld